Skip to content

Z diskuse - příspěvky

Odp.:oprava prasklin
Honasss 06-01-09 21:12
vlach 06-01-09 18:43
Honasss 06-01-09 17:56
vlach 06-01-09 09:48
Daniela 04-01-09 03:47
Honasss 02-01-09 22:12
You are here:Články arrow Diskuse
WWW.YEDAKI.COM - didgeridoo fórum
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Didgeridoo- okolí Chomutov (1 zobrazeno) (1) Host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Didgeridoo- okolí Chomutov
Didgeridoo- okolí Chomutov pred 10 Mesíci, 1 Týden  
Ahoj všem milovníkům,
neni zde někdo z okolí Chomutova? Mám totiž ten božský nástroj a né a né ho rozeznít, potíkám se i s otázkou že, když jsem si koupil didgeridoo za 490 Kč tak se mi na něm nepodaří rozehrát ani basic drone, Všem moc děkuji za odpověd.
Jakub
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Zpráva moderátorovi   Přihlášení Přihlášení  
  Reply Quote
petr ()
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Odp.:Didgeridoo- okolí Chomutov pred 10 Mesíci  
Cau Jakube, neni to takove to didgeridoo s malo dirou nahore? To je vetsinou nejvetsi problem ze tam je mala dira a nejde rozeznit. Jinak Honza je z Teplic to neni tak daleko
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Reply Quote
Už mi to jde.. ale i tak bych chtěl uspořádat nějakej menší sraz lidí z okolí Chomutova...takovu menší didg kapelu
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Aha tak to je supr že už ti to jde! Kdybys dělal nějaký sraz, tak mi napiš. Dám to do akcí na web, aby se to dověděli všichni Chomutovácííí
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

Přihlásit do systému

Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Obrázek z fotogalerie

DSC_8821.jpg

Svátek

Dnes je: Středa, 07 leden 2009
Dnes má svátek: Vilma
Zítra má svátek: Čestmír

Informace

Toto je Vaše IP adresa 38.103.63.58

Jak hrát na didgeridoo - úvod pro začátečníky

Naučit se hrát na didgeridoo se může ze začátku zdát velmi obtížné. Své tajemství nerado prozrazuje a zdá se, že se mu nechce moc komunikovat. Zvládnout dobrý cistý tón a obzvlášte dokázat zahrát takzvaný "cirkulární dech" muže být velmi težké. Ale když tyto prekážky clovek prekoná, situace se hned zlepší. Didžeridu zacne být plné elánu a zacne ukazovat cím dál víc z toho, co umí.

Konstrukce didgeridoo 1 - Zvýšení základního tónu

Jak zasáhnout do konstrukce didgeridoo a zvýšit jeho základní tón? Podrobný návod a popis jednotlivých úprav didgeridoo, které vedou ke zvýšení základního tónu. Zde se dočtete více...

Konstrukce didgeridoo 2 - Vliv náústku na vlastnosti didgeridoo

Didgeridoo se skládá z několika částí. Rezonátoru, činné části, kde se formuje zvuk a z náústku. Někdy nástroj jen končí a žádný viditelný náústek nemá. V tomto dílu o konstrukci didgeridoo pojednáme o tvaru náústku a uvedu krátký popis jaký má náústek vliv na vlastnosti nástroje, nebo-li jak se chová nástroj s takovým náústkem...