|
|
|
Odp.:Jak se tohle zahraje? Debata o koncertech! pred 3 Roky, 6 Mesíci
|
|
|
cauec
chtel jsem se zeptat, jestli nebudete hrat tedka nekdy nekde na morave? nikdy jsem na podobnym koncerte nebyl, ale tuhle hudbu mam moc rad. jsem z Olomouce, tak bych mohl dojet kamkoliv na morave.. diky za info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to by bylo fajn. pokud mozno primo v Olomouci :] btw hravate taky nekdy s bubinkarama?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S bubinkama jsme hrali ve Svitavach a bylo to supr. Nekolik didgeridoo a nekolik bubnu  mazeec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to by chtelo udelat nejakej takovej koncik aj s bubinkama tady u nas v olomouci. tady takovi konciky moc nebyvaj.. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj
No jak psal nahoře Petr, pokusili by sme se s klukama něco v příštím roce na Moravě udělat. Potíž je v tom, že je to pro nás koníček, každej máme práci (moji dva spoluhráči Petr a Jirka i dost časově náročnou)a Morava je pro nás už i dost z ruky  . Já jsem ze severu od Teplic, Jiří z Č. Lípy a Péťa z Prahy. Tak když někde troubíme tak spíš kolem koukolem  No ale když dorazíme do země vína a skvělejch lidí, tak sebou vezmu kameninový didgeridoo co jsem teď před nedávnem s kamarádem dodělal a zahráli by sme pospolu  Mějte se všichni.
Honza, didgeridoo-art.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
|