Skip to content

Z diskuse - příspěvky

Odp.:Praha - výuka na didg
arcturus 14-09-11 07:49
Odp.:Praha - výuka na didg
xanti 08-09-11 12:31
Odp.:Moje první didgeridoo
xanti 08-09-11 12:29
Odp.:Moje první didgeridoo
arcturus 19-08-11 20:13
Moje první didgeridoo
Mel 11-07-11 09:50
respond
Vang22Katheryn 04-07-11 10:13
You are here:Články arrow Diskuse
WWW.YEDAKI.COM - didgeridoo fórum
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Re:Jak se tohle zahraje? Debata o koncertech! (1 zobrazeno) (1) Host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 1
TÉMA: Re:Jak se tohle zahraje? Debata o koncertech!
Jak se tohle zahraje? Debata o koncertech! pred 5 Roky, 1 Měsíc  
Na koncertech občas slyším dotazy jak se zahraje tohle nebo tamto a podobně. Pokud máte dotaz, nebojte se zeptat, případně přiložit soubor s nahrávkou a určitě přijdeme na to, jak že se ten zvuk vyloudí!
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Zpráva moderátorovi   Přihlášení Přihlášení  
  Reply Quote
Re:Jak se tohle zahraje? Debata o koncertech! pred 5 Roky, 1 Měsíc  
Na vašom koncerte som ešte nebola ale mohli by ste zahra? na Jarnom hraní
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Reply Quote
Petr ()
Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Nrozeniny:
Ani nevím, kdy jarní hraní je. První víkend v květnu to není možné a druhý víkend 12.5. hrajeme v Mikulčicích na bubenické dílně. Pokud to bude v nějakém termínu mimo tyto dvě data, myslím že Honza ani Jirka nebudou proti a já určitě ne. Rád si zahraju kdekoli. Na úplně prvním hraní jsem byl a bylo to fajn.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Ahoj Pe?o bude to 18. až 20. 5. detaily budú na Jirkovej stránke..
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Odp.:Jak se tohle zahraje? Debata o koncertech! pred 3 Roky, 6 Mesíci  
cauec

chtel jsem se zeptat, jestli nebudete hrat tedka nekdy nekde na morave? nikdy jsem na podobnym koncerte nebyl, ale tuhle hudbu mam moc rad. jsem z Olomouce, tak bych mohl dojet kamkoliv na morave.. diky za info.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Zatím o ničem nevím, ale v příštím roce tedy něco zorganizujeme
Zadejte zde kód   

Reply Quote
to by bylo fajn. pokud mozno primo v Olomouci :] btw hravate taky nekdy s bubinkarama?
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
S bubinkama jsme hrali ve Svitavach a bylo to supr. Nekolik didgeridoo a nekolik bubnu mazeec
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Jenda ()
Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Nrozeniny:
to by chtelo udelat nejakej takovej koncik aj s bubinkama tady u nas v olomouci. tady takovi konciky moc nebyvaj.. :/
Zadejte zde kód   

Reply Quote
vlach ()
Ahoj
No jak psal nahoře Petr, pokusili by sme se s klukama něco v příštím roce na Moravě udělat. Potíž je v tom, že je to pro nás koníček, každej máme práci (moji dva spoluhráči Petr a Jirka i dost časově náročnou)a Morava je pro nás už i dost z ruky . Já jsem ze severu od Teplic, Jiří z Č. Lípy a Péťa z Prahy. Tak když někde troubíme tak spíš kolem koukolem No ale když dorazíme do země vína a skvělejch lidí, tak sebou vezmu kameninový didgeridoo co jsem teď před nedávnem s kamarádem dodělal a zahráli by sme pospoluMějte se všichni.
Honza, didgeridoo-art.cz
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

Přihlásit do systému

Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Obrázek z fotogalerie

Teplice2902.jpg

Svátek

Dnes je: Pátek, 18 květen 2012
Dnes má svátek: Nataša
Zítra má svátek: Ivo

Informace

Toto je Vaše IP adresa 38.107.179.206

Jak hrát na didgeridoo - úvod pro začátečníky

Naučit se hrát na didgeridoo se může ze začátku zdát velmi obtížné. Své tajemství nerado prozrazuje a zdá se, že se mu nechce moc komunikovat. Zvládnout dobrý cistý tón a obzvlášte dokázat zahrát takzvaný "cirkulární dech" muže být velmi težké. Ale když tyto prekážky clovek prekoná, situace se hned zlepší. Didžeridu zacne být plné elánu a zacne ukazovat cím dál víc z toho, co umí.

Konstrukce didgeridoo 1 - Zvýšení základního tónu

Jak zasáhnout do konstrukce didgeridoo a zvýšit jeho základní tón? Podrobný návod a popis jednotlivých úprav didgeridoo, které vedou ke zvýšení základního tónu. Zde se dočtete více...

Konstrukce didgeridoo 2 - Vliv náústku na vlastnosti didgeridoo

Didgeridoo se skládá z několika částí. Rezonátoru, činné části, kde se formuje zvuk a z náústku. Někdy nástroj jen končí a žádný viditelný náústek nemá. V tomto dílu o konstrukci didgeridoo pojednáme o tvaru náústku a uvedu krátký popis jaký má náústek vliv na vlastnosti nástroje, nebo-li jak se chová nástroj s takovým náústkem...