|
|
|
Re:Rytmika pred 1 Rok, 8 Mesíci
|
|
|
Jj Honza je sikula!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj
Jsem rád že se ti něco a alespoň trochu z toho CD líbilo. Co se ale zvuk. zpracování týče je to spíš podprůměrné, to víš "bastlil" sem to, dle možností, přes basové kombo na dinam. mikr. Sennheiser 815 s. do takové malé MP 3, pak mi to kamarád v jednom prográmku protáh šumovou bránou a šel sem od toho  Byli to v podstatě takové nápady pro jedno i více did. a nějakou tu rytmiku které jsem delší dobu nosil v hlavě ale neměl je s kým hrát, tak sem to dal na disk - nahrál jedno k druhému a výsledek si slyšela. Když nic tak mám aspoň památku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čau
Jak sem řek, všechno sem si nahrál sám: 1 did., k tomu na to 2 did. nějaká dřívka, vyčistilo se to a bylo to. Fakt je, že a? to člověk nahrává sám nebo každý nástroj ovládá jiný člověk je to o poslouchání toho druhého a citlivém napojení se na celkový charakter skladby. Did. je intonační nástroj, uchvácení melodickým "šlágrem" odpadá a tak jako nikde záleží aby hráči na did, co chtějí dát něco zajímavého dohromady, se navzájem POSLOUCHALI aby to ve finále nebylo jen Tu ta ta Tu ta Tu ta ta . . . . a tak všichni tři nebo dva stále dokola 10 min.  S klukama máme dvě sehrané skladby ve třech a pár ve dvou a udělat to tak aby se nám to trochu líbilo, natož lidem,  nebylo zas tak jednoduché. Ale taky nejsme žádný profi hráči a tak jak to dopadlo tak to dopadlo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|