|
|
|
Odp.:Tradiční hra na didgeridoo pred 3 Roky, 10 Mesíci
|
|
Musíš hledat na webu.Tradiční kulturu a hráče.Za všechny např. Djalu. www.djalu.com nebo festivaly a pod. U nás nevím že by někdo se byť jen snažil o tradiční hru.Zní to velmi odlišně od toho co se v Evropě hraje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Někde jsem myslím zaslechl že snad nějaký němec se o tradiční hraní pokouší
+
>Zní to velmi odlišně od toho co se v Evropě hraje<
Mohl bys to Petře prosím trochu rozvézt? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ále ne že bych chtěl napodobovat tradiční hru  (u nás je lepší najít svůj zvuk) jen mne zajímalo jak se na didgeridoo hraje doma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No myslím že každý si může přeci hrát co chce... pravda ze začátku jsem měl pocit že v ČR to neplatí, ale nyní už to vypadá dobře  a je na každém, aby se učil a hrál na co má. Respekt k Abořánům je určitě na místě a když by někdo chtěl hrát tradičně, měl by se vydat do Austrálie a naučit se do od nich, ... teda pokud s tím budou souhlasit. No a nebo z výukového CD od Djalu, ale bez pomoci to půjde jen velmi ztuha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vážně šikovnej chlapík!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Tradiční hra na didgeridoo pred 3 Roky, 7 Mesíci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reply this post pred 1 Rok, 7 Mesíci
|
|
|
According to my own analysis, thousands of people on our planet get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> at well known banks. Thence, there is good chances to find a collateral loan in all countries.
|
|
|
|
|
|
|
|
|