Skip to content

Z diskuse - příspěvky

Odp.:oprava prasklin
vlach 07-01-09 08:58
Honasss 06-01-09 21:12
vlach 06-01-09 18:43
Honasss 06-01-09 17:56
vlach 06-01-09 09:48
Daniela 04-01-09 03:47
You are here:Články arrow Diskuse
WWW.YEDAKI.COM - didgeridoo fórum
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Vše ostatní :-) (1 zobrazeno) (1) Host
Přidat novou zprávu v "Vše ostatní :-)"
Jméno:
Předmět:
ikona tématu:
ne
Kódy ve fóru:
 Barva:  Velikost:   Zavřít všechny tagy
Zpráva:

Emotikony
B) :( :) :laugh:
:cheer: ;) :P :angry:
:unsure: :ohmy: :huh: :dry:
:lol: :silly: :blink: :blush:
:kiss: :woohoo: :side: :S
Více smajlíků
Zvolte obrázkový soubor pro připojení
 Zadejte zde kód   

Histrie tématu: didgeridoo sraz na Morave
Zobrazuji posledních max. příspěvků - (Poslední příspěvek je první)
Autor Zpráva
PavelV Ahojky Honzo,
ta setkávání nejsou nějak moc organizována (kdo a kde udělá, scénu sleduji necelé dva roky). Záleží na iniciativě člověka (někdy i více) v dané části rep. S těmito setkáními začal myslím ČuLo a Jirka Švarc. Na fóru lide.cz se něco málo řešilo, proč to není blíž Prahy (nic se nevyřešilo ). Asi je kolem Prahy méně aktivistů . Nebo je spíše Praha přesycena většími možnostmi a proto nemá nikdo potřebu organizovat nějaké setkávání. Optimální byly Nasavrky , kde to organizoval Jirka (skoro uprostřed rep. ). Nicméně je s tím tolik starostí a někteří jedinci prostě demotivují k dalšímu pořádání podobných akcí.
Podle mého odhadu během toho víkendu bylo tak 15-20 lidí.Možná to Petr (který akci organizoval) upřesní.
Jinak Tvé roury se vyskytovaly v hojném počtu a také od Aleše. Tomáš tam měl také hezké kousky + 1 skleněná od Davida a další zajímavé kousky (abych nezapomněl na Ondru se svými 5 klacky). Za sebe můžu napsat, že bych se s Tebou určitě rád setkal. Tak doufám , že se to někdy uskuteční. uff to je litanie.
vlach Ahoj Pavle
Hezký setkání (a i na ty fotky jde koukat, hlavně že je vidět co se dělokoukám že byli i bubny a fujara. . . škoda že neděláte nějaký setkání blíž k severu Teď mi to nevyšlo, ale pokusím se dostat na nějaký další Kolik vás tam asi bylo?
Honza, didgeridoo-art.cz
PavelV Nějaké fotky z tohoto vydařeného setkání :
http://didgeridoo.mysteria.cz/?page_id=116
Prosím o shovívavost. Foceno mobilem a kompozičním ignorantem.
orsy ahoj,

promiň ale pozvánka byla tak veliká, že se nevešla do příspěvku a pak již nebyl čas reagovat neboť ve špitále mě z postele nepustili ale jak vidím, tak Pavel to vyřešil za mě (tímto děkuji).
každopádně doufám, že se sejdeme v hojném počtu a bude tedy co diskutovat a budou se předávat hráčské zkušenosti (kterých není nikdy dost ) a v neposlední řadě se budeme i dobře bavit (od slova zábava )
ČuLo Takisto všetky dostupné informácie ohľadne jesenné zrazu priaznivcov didgeridoo na Morave 2008 nájdete tu:
http://www.didgeridoo.sk/akcie.html

Dostrúbenia priatelia !
P.s.: Možno prídem
PavelV jejda ... dělám asi zmatky Petře,
Péťa mi psal, že je teďkom v nemocnici a požádal mě o zpropagování této akce ... napsal jsem Ti email aniž bych se mrkl zde na diskuzi ...
Pozvánečku jsem převedl z wordu do jpg :

tak pakud to ještě hodíš k akcím bude to super
díky i za Péťu z Oder
Pavel V.
petr Kde je pozvánka? Pošli mi ji mailem, dám ji na první stranu webu ...
orsy dobry den,

doufam ze to neni proti pravidlum diskuze na yedaki.com, ale rad bych si Vas dovolil pozvat na setkani pratel didgeridoo, ktere se uskutecni na Morave mezi 7 az 9 listopadem a verim ze se zucastni spousta lidi v hojnem poctu...vice snad na pozvance.

preji krasny a prijemny den.
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

Přihlásit do systému

Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Obrázek z fotogalerie

PICT1846.jpg

Svátek

Dnes je: Středa, 07 leden 2009
Dnes má svátek: Vilma
Zítra má svátek: Čestmír

Informace

Toto je Vaše IP adresa 38.103.63.58

Jak hrát na didgeridoo - úvod pro začátečníky

Naučit se hrát na didgeridoo se může ze začátku zdát velmi obtížné. Své tajemství nerado prozrazuje a zdá se, že se mu nechce moc komunikovat. Zvládnout dobrý cistý tón a obzvlášte dokázat zahrát takzvaný "cirkulární dech" muže být velmi težké. Ale když tyto prekážky clovek prekoná, situace se hned zlepší. Didžeridu zacne být plné elánu a zacne ukazovat cím dál víc z toho, co umí.

Konstrukce didgeridoo 1 - Zvýšení základního tónu

Jak zasáhnout do konstrukce didgeridoo a zvýšit jeho základní tón? Podrobný návod a popis jednotlivých úprav didgeridoo, které vedou ke zvýšení základního tónu. Zde se dočtete více...

Konstrukce didgeridoo 2 - Vliv náústku na vlastnosti didgeridoo

Didgeridoo se skládá z několika částí. Rezonátoru, činné části, kde se formuje zvuk a z náústku. Někdy nástroj jen končí a žádný viditelný náústek nemá. V tomto dílu o konstrukci didgeridoo pojednáme o tvaru náústku a uvedu krátký popis jaký má náústek vliv na vlastnosti nástroje, nebo-li jak se chová nástroj s takovým náústkem...