|
|
|
Severni Morava, Opava či Zlín pred 4 Roky
|
|
|
Cau vsichni
uz delsi dobu hledam nekoho s kym bych si mohl zahrat, vyzkouset jeho nastroj a vsechno okolo, jenze se mi to proste nedari. Bydlim v Opave, pres tyden studium ve Zline, ale zahrat si prijedu v dostupne vzdalenosti kamkoliv. Kdyby jste si nekdo chteli se mnou zahrat, bych bych vic nez rad.
Pokud se nekdo najde, napiste sem a domluvime se
Doufam ze tady v kraji nejsem sam koho didge zajima
Zatim zdarec
Řehul z OOOpavy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín pred 4 Roky
|
|
V Opave hraje Honza Kraslík na didgeridoo ... jinak působí v kapele Camara. www.camara.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No zatím to není důvod k jásání  ještě nevíš jaestli Honza bude moct hrát. Nevím jak na tom je  ale držím palce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nejasam jen mi vysvitla nadeje ze si konecne s nekym zahraju. skoda ze nevim jak vypada, vecer ho totiz urcite uvidim na autopilote v Opave...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdravím všechny hráče..
Jsem navoček a Dideridoo jsem si pořídil před pár dny. No a jak se patří doma máme od té doby veselo  . Ale manželka se zkoušení chytila také..
No první den to spíše připomínalo prdícího slona.
Druhý den jsem našel nějaký tón a od toho dne se snažím seč to jde.
Jinak jsem z Březové u Vítkova okr. Opava, takže jsem rád, že kolem mne jsou i jiní hráči. Snad mě mezi sebe přijmete a někdy se sejdeme. Přeci jen bych potřeboval pár rad jak správně hrát.
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
SKIPE: vrbatovi99
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neboj ja do te doby nez jsem napsal tento prispevek taky nevedel ze tady nekdo hrava...
|
|
|
|
|
|
|
|
|