|
|
|
Naustek pred 5 Roky, 4 Mesíci
|
|
|
cauky no uz hraju na didg.par let me prvni didg. jsem si nechal vyrobyt od znameho ktery uz podle me patri mezi poloprofiky .Nejdrive sem si naustek formoval pomoci vosku ale podelsim hrani sem presel na drevo ted vyrabim didg. osobne a pro sebe si zasadne formuji naustek primo pri vyrobe,alemusim rici ,ze pro ostatni hrace pro ktere sem vyrabel didg.jim naustek opatrim voskem.Take stojim za nazorem ze kazdemu hraci vyhovuje jiny naustek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Naustek pred 3 Roky, 12 Mesíci
|
|
jop pokud to jde tak hraju bez vosku když to jinak nejde tak ho tam mám ale nesem ztoho moc nadšenej protože je v jednom kuse špinavej Čaj a trubkam zdar www.alesovky.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Naustek pred 3 Roky, 11 Mesíci
|
|
Pokud nevyhovuje vosk, znáte modelínu fimo? je to taková ta plastelína, kterou vytvarujete, jak chcete, upečete v troubě a už to zustane tvrdé. Takže stačí vymodelovat podle vaší trubky a po upečení zkusit přilepit lepidlem. Ale zkušenost s tím nemám, zatím je to jen teoretický nápad. Co si o tom myslíte? Přijde vám to rozumné? Hodné pokusu? Bohužel ridoo nemám, ale chystám se koupit a jsem ve fázi poznávání, doplňuju si základní informace a začátkem června si ridoo pořídím. Když jsem četla článek o náustku na www.didgeridoo-shop.cz, napadlo mě zkusit místo včelího vosku tohle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no uvidím, jak mě to půjde .. i když na to abych zkoušela nějaké manévry jsem bez zkušeností, takže by bylo lepčí, kdyby to vyzkoušel někdo, kdo má těch zkušeností více, jak dlouho už Petře hraješ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No letos to je přes 4 roky  Jsem ale zvyklý na dřevěné náústky nebo na náústky z eukalyptových pilin, je ale pracné je vyrobit.  Pak je to ale super, protože za hry se můžu posouvat na nástroji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proste počas hrania... myslím že to zistíš hrou
didgeridoo si určite zaobstaraj a... play ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
truhblahbuh napsal:
QUOTE: Pokud nevyhovuje vosk, znáte modelínu fimo? je to taková ta plastelína, kterou vytvarujete, jak chcete, upečete v troubě a už to zustane tvrdé. Takže stačí vymodelovat podle vaší trubky a po upečení zkusit přilepit lepidlem. Ale zkušenost s tím nemám, zatím je to jen teoretický nápad. Co si o tom myslíte? Přijde vám to rozumné? Hodné pokusu? Bohužel ridoo nemám, ale chystám se koupit a jsem ve fázi poznávání, doplňuju si základní informace a začátkem června si ridoo pořídím. Když jsem četla článek o náustku na www.didgeridoo-shop.cz, napadlo mě zkusit místo včelího vosku tohle.
jestli si budeš pořizovat rouru tak here www.alesovky.com  toto není reklama toto je reklama.....jo jinak až budeš mit klacek tak poznáš že vosk je na začatek to nejlepší....protože je měkej a nebude tě tolik bolet pusa  Čajoha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
respond pred 10 Mesíci, 2 Týdny
|
|
|
If you are willing to buy a car, you would have to get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a>. Moreover, my father usually utilizes a car loan, which supposes to be really useful.
|
|
|
|
|
|
|
|
|