Skip to content

Z diskuse - příspěvky

Odp.:Praha - výuka na didg
arcturus 14-09-11 07:49
Odp.:Praha - výuka na didg
xanti 08-09-11 12:31
Odp.:Moje první didgeridoo
xanti 08-09-11 12:29
Odp.:Moje první didgeridoo
arcturus 19-08-11 20:13
Moje první didgeridoo
Mel 11-07-11 09:50
respond
Vang22Katheryn 04-07-11 10:13
You are here:Články arrow Diskuse
WWW.YEDAKI.COM - didgeridoo fórum
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Odp.:Naustek (1 zobrazeno) (1) Host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Odp.:Naustek
swed ()
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Naustek pred 5 Roky, 4 Mesíci  
cauky no uz hraju na didg.par let me prvni didg. jsem si nechal vyrobyt od znameho ktery uz podle me patri mezi poloprofiky .Nejdrive sem si naustek formoval pomoci vosku ale podelsim hrani sem presel na drevo ted vyrabim didg. osobne a pro sebe si zasadne formuji naustek primo pri vyrobe,alemusim rici ,ze pro ostatni hrace pro ktere sem vyrabel didg.jim naustek opatrim voskem.Take stojim za nazorem ze kazdemu hraci vyhovuje jiny naustek.
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Zpráva moderátorovi   Přihlášení Přihlášení  
  Reply Quote
petr ()
Re:Naustek pred 5 Roky, 4 Mesíci  
Přesně tak, někdo si i na dřevo dá vosk, ale většina lidí co to jednou zkusí bez, tak už u toho zůstane.
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Reply Quote
Odp.:Naustek pred 3 Roky, 12 Mesíci  
jop pokud to jde tak hraju bez vosku když to jinak nejde tak ho tam mám ale nesem ztoho moc nadšenej protože je v jednom kuse špinavej Čaj a trubkam zdar www.alesovky.com
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Odp.:Naustek pred 3 Roky, 11 Mesíci  
Pokud nevyhovuje vosk, znáte modelínu fimo? je to taková ta plastelína, kterou vytvarujete, jak chcete, upečete v troubě a už to zustane tvrdé. Takže stačí vymodelovat podle vaší trubky a po upečení zkusit přilepit lepidlem. Ale zkušenost s tím nemám, zatím je to jen teoretický nápad. Co si o tom myslíte? Přijde vám to rozumné? Hodné pokusu? Bohužel ridoo nemám, ale chystám se koupit a jsem ve fázi poznávání, doplňuju si základní informace a začátkem června si ridoo pořídím. Když jsem četla článek o náustku na www.didgeridoo-shop.cz, napadlo mě zkusit místo včelího vosku tohle.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
No zní to zajímavě jestli to bude fungovat také nevím, nikdy jsem to nezkoušel, ale určitě by potom výroba náústku byla rychlejší a jednodušší než z pilin nebo dřeva.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
no uvidím, jak mě to půjde .. i když na to abych zkoušela nějaké manévry jsem bez zkušeností, takže by bylo lepčí, kdyby to vyzkoušel někdo, kdo má těch zkušeností více, jak dlouho už Petře hraješ?
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
No letos to je přes 4 roky Jsem ale zvyklý na dřevěné náústky nebo na náústky z eukalyptových pilin, je ale pracné je vyrobit. Pak je to ale super, protože za hry se můžu posouvat na nástroji.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
no a jak poznam, že naustek potřebuju? ja vim, je asi blbost to řešit jenom takhle teoreticky .. no když já už se nemůžu dočkat no četla jsem že pokud nechytnu ten základní tón a když mi ten vzduch utíká mezi usty?
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
Ne být tebou raději bych počkal až budeš mít nástroj
Zadejte zde kód   

Reply Quote
proste počas hrania... myslím že to zistíš hrou
didgeridoo si určite zaobstaraj a... play ...
Zadejte zde kód   

Reply Quote
truhblahbuh napsal:
QUOTE:
Pokud nevyhovuje vosk, znáte modelínu fimo? je to taková ta plastelína, kterou vytvarujete, jak chcete, upečete v troubě a už to zustane tvrdé. Takže stačí vymodelovat podle vaší trubky a po upečení zkusit přilepit lepidlem. Ale zkušenost s tím nemám, zatím je to jen teoretický nápad. Co si o tom myslíte? Přijde vám to rozumné? Hodné pokusu? Bohužel ridoo nemám, ale chystám se koupit a jsem ve fázi poznávání, doplňuju si základní informace a začátkem června si ridoo pořídím. Když jsem četla článek o náustku na www.didgeridoo-shop.cz, napadlo mě zkusit místo včelího vosku tohle.

jestli si budeš pořizovat rouru tak here www.alesovky.com toto není reklama toto je reklama.....jo jinak až budeš mit klacek tak poznáš že vosk je na začatek to nejlepší....protože je měkej a nebude tě tolik bolet pusa Čajoha
Zadejte zde kód   

Reply Quote
okaa dikyy vam
Zadejte zde kód   

Reply Quote
respond pred 10 Mesíci, 2 Týdny  
If you are willing to buy a car, you would have to get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a>. Moreover, my father usually utilizes a car loan, which supposes to be really useful.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

Přihlásit do systému

Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Obrázek z fotogalerie

dav.jpg

Svátek

Dnes je: Pátek, 18 květen 2012
Dnes má svátek: Nataša
Zítra má svátek: Ivo

Informace

Toto je Vaše IP adresa 38.107.179.208

Jak hrát na didgeridoo - úvod pro začátečníky

Naučit se hrát na didgeridoo se může ze začátku zdát velmi obtížné. Své tajemství nerado prozrazuje a zdá se, že se mu nechce moc komunikovat. Zvládnout dobrý cistý tón a obzvlášte dokázat zahrát takzvaný "cirkulární dech" muže být velmi težké. Ale když tyto prekážky clovek prekoná, situace se hned zlepší. Didžeridu zacne být plné elánu a zacne ukazovat cím dál víc z toho, co umí.

Konstrukce didgeridoo 1 - Zvýšení základního tónu

Jak zasáhnout do konstrukce didgeridoo a zvýšit jeho základní tón? Podrobný návod a popis jednotlivých úprav didgeridoo, které vedou ke zvýšení základního tónu. Zde se dočtete více...

Konstrukce didgeridoo 2 - Vliv náústku na vlastnosti didgeridoo

Didgeridoo se skládá z několika částí. Rezonátoru, činné části, kde se formuje zvuk a z náústku. Někdy nástroj jen končí a žádný viditelný náústek nemá. V tomto dílu o konstrukci didgeridoo pojednáme o tvaru náústku a uvedu krátký popis jaký má náústek vliv na vlastnosti nástroje, nebo-li jak se chová nástroj s takovým náústkem...